COVID-19: is bestellen bij jullie nog steeds veilig?

Jazeker, je kunt nog steeds met een gerust hart bij ons shoppen. Mits jij je daar prettig bij voelt natuurlijk. Alle orders worden met veel zorg en de benodigde hygiëne ingepakt. Wel kan het voorkomen dat door de druktes PostNL langer doet over de levering. Via jouw track & trace nummer kun je jouw pakket altijd volgen.

1. Algemeen

1.1 Is betalen bij jullie veilig?

Betalen bij Koreosity is hartstikke veilig. Maak je geen zorgen! Al je ingevulde gegevens worden met zorg verwerkt in ons systeem, zodat er niks mis kan gaan. De gegevens worden uitsluitend voor deze betaling gebruikt en niet door ons opgeslagen.  Je kunt bij ons eenvoudig betalen via de vertrouwde kanalen: iDEAL, Creditcard, Bancontant (BE) of Sofort Banking (DE).

 

2. Retouren

2.1 Kan ik mijn bestelling retourneren?

Uiteraard! Binnen 30 dagen kun je een bestelling retourneren. Het is van belang dat het product in originele staat en in de originele verpakking teruggestuurd wordt. Het aankoopbedrag zal, na ontvangst in ons magazijn, direct teruggeboekt worden. De verzendkosten van het retour sturen worden niet vergoed.

2.2 Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Toch niet helemaal wat je in gedachten had? Helaas, maar je kunt de bestelling retourneren, mits deze nog in de originele verpakking en staat is. Om te retourneren zullen de volgende stappen doorlopen moeten worden:

Stap 1:
Wanneer je de bestelling (of een gedeelte daarvan) wilt terugsturen, meld je de retour aan  door een email sturen naar hello@koreosity.nl. In het mailtje vermeld je het volgende:
– Bestelnummer
– Reden van retournering
– Rekeningnummer

Stap 2:
Nadat je het mailtje uit stap 1 hebt gestuurd, ontvang je van ons een bevestiging. Het desbetreffende product kan teruggestuurd worden naar onderstaand adres:

Koreosity
Molendijk 1
4401NL
Yerseke
Nederland

Stap 3:
Bij aankomst van het pakket in ons magazijn, zal het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort worden op jouw rekeningnummer.

2.3 Voorwaarden retourneren

  • Retourneren kan uitsluitend door te mailen naar hello@koreosity.nl en binnen 30 dagen na leverdatum.
  • De producten zijn niet gebruikt. Wanneer dit wel zo is, dan behouden wij ons het recht om de zending terug te sturen en jou de onnodige verzendkosten in rekening te brengen.
  • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
  • De verpakking is niet beschadigd
  • De originele kaartjes, labels of stickers zijn of nog bevestigd aan het artikel of bevinden zich in de originele verpakking.
  • De verzendkosten van het retourneren zijn voor de koper.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien er niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zending terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

 

3. Verzending

3.1. Wat is de levertijd van jullie producten?

Wij doen ons best om zo snel mogelijk de bestelling bij jou af te leveren. Vandaag voor 15:00 besteld is vandaag verzonden. Normaliter heb je het pakketje binnen Nederland de volgende dag in huis. Eventuele vertragingen liggen bij het bezorgingsdienst. Hiervan word je per mail op de hoogte gebracht.

3.2 Naar welke landen verzenden jullie?

Momenteel verzenden we naar alle landen binnen de Europese Unie (plus Noorwegen en Verenigd Koninkrijk).

3.3 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland zijn €4,99. Boven de €40,- is de verzending gratis. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten €7,99 en boven de €60 gratis. De overige EU landen vind je hieronder op alfabetische volgorde.

Bulgarije: €26,99
Cyprus: €30,99
Denemarken: €10,99
Estland: €15,99
Finland: €20,99
Frankrijk: €12,99
Griekenland: €23,99
Hongarije: €13,99
Ierland: €15,99
Italië: €15,99
Kroatië: €23,99
Letland: €17,99
Litouwen: €17,99
Luxemburg: €9,99
Malta: €29,99
Noorwegen: €19,99
Oostenrijk: €10,99
Polen: €13,99
Portugal: €15,99
Roemenië: €23,99
Slovenië: €15,99
Slowakije: €14,99
Spanje: €16,99
Tsjechië: €12,99
Verenigd Koninkrijk: €11,95
Zweden: €13,99

3.4 Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Na het verzenden van jouw pakket ontvang je van ons een verzendbevestiging. In deze verzendbevestiging vind je een track & trace van de bezorgingsdienst. Via dit nummer kun je jouw bestelling volgen tot aan de bezorging.

4. Sustainability

4.1. Merken

We willen graag het goede voorbeeld geven als het op milieu-vriendelijke producten aankomt. Belangrijk in Zuid-Korea is dat testen op dieren verboden zijn. Daarom zijn onze producten cruelty free. Daarnaast hebben we ook cleane merken in ons assortiment die geen toxische stoffen bevatten voor mens en natuur. Ook voor vegans is er genoeg te vinden bij Koreosity. We hebben een filter ingebouwd waardoor je op één van deze voorkeuren kunt filteren op onze website.

4.1. Verpakking

Als je bij ons bestelt dan zal het je waarschijnlijk opvallen dat er plastic opvulmateriaal in onze pakketjes zit. Dit is geen nieuw plastic, maar plastic dat we hergebruiken. Al het plastic is dus al eens eerder gebruikt als opvulmateriaal en hergebruiken wij weer zodat we geen nieuw plastic of karton hoeven gebruiken. Daarnaast is dit plastic in bijna alle gevallen gerecycled en kan het ook nogmaals gerecycled worden.