KOREOSITY

Wat begon als een persoonlijke obsessie, is nu een platform geworden waar iedereen terecht kan die curious is naar K-beauty. Hier kun jij jouw favoriete producten bestellen én alles lezen over de nieuwste trends, ontwikkelingen en ingrediënten.

WIE ZIJN WIJ

Moeder en dochter samen in één bedrijf. De een jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste, de andere als marketing en content specialist in de beautybranche. Niet alleen de passie voor beauty hebben we gemeen, maar ook het ondernemersbloed. Maandenlang hebben we gewerkt aan KOREOSITY en we hopen dat je er net zo blij mee bent als wij.

ONZE PRODUCTEN

Dag en nacht zijn we bezig de juiste producten voor jou te selecteren. Unieke items, bijzondere formules en musthaves voor in jouw badkamerkastje. De producten zijn soms moeilijk te begrijpen doordat de verpakkingen in het (hoe verrassend) Koreaans zijn geschreven, en zelfs in het Nederlands is het soms lastig te begrijpen wat je nu precies smeert. Daarom is het ons doel jou zo goed mogelijk te informeren over ingrediënten en de werkingen van de producten.

KOREOSITY MAG

K-Beauty is nog lang niet zo bekend als het zou moeten zijn. Daar willen we verandering in brengen door alle belangrijke info voor je te verzamelen. We delen de bijzondere trends, producten en ontwikkelingen, zodat jij precies weet wat je koopt (en wilt hebben).

k-beauty-nederland-koreosity